At skabe den ultimative følgebrev

Følgebreve er en meget vigtig del af din præsentation, uanset om du er en studerende i college eller kandidat søger job. Mens der er næsten ingen grænser for de forskellige designs du kan bruge med din følgebrev, er der nogle generelle retningslinjer, vil du ønsker at anvende for at sikre det er professionelle. Det er først vigtigt at sørge for dit følgebrev har en fremragende udseende. Den papirstørrelse, der er brugt for dække breve er generelt 8 og 1/2 af 11 inches.

Mens farven hvid er næsten altid anvendes, omfatte andre acceptable farver lys beige. Følgebrevet skal altid skrives på en høj kvalitet skrivemaskine, og hvis du bruger en computer, det skal printes ud på en printer, som er laser baseret. Ved hjælp af en gammel skrivemaskine eller matrixprinter vil reducere kvaliteten af dit CV, selvom det er velskrevet. Det er også vigtigt at sørge for dine følgebreve er aldrig fremstillet i massen. Hver enkelt skal være entydige, og bør målrette specifikke firmaet som du søger beskæftigelse.

Det er også vigtigt at sørge for du bruge det korrekte format. For de fleste opgaver er det bedste format business korrespondance følgebrev. Hvis ikke du er sikker på, hvad det ser ud, kan du gå online for at se på forskellige eksempler. Disse eksempler kan give dig ideer til hvordan du ønsker dine følgebreve skal udformes. Når du sender dit følgebrev til en potentiel ansat, hvis det er upersonligt, vil det sandsynligvis blive smidt i papirkurven. Nogen kan masse producere et følgebrev eller genoptage. At tage sig tid til at skræddersy du arbejde hen imod en bestemt person vil imponere dem, og de vil være meget mere tilbøjelige til at se ud over dit CV.

Kontroller, at du lære navnet på den person eller organisation, som du sender dit følgebrev til. Navnet skal altid staves korrekt. Hvis du har haft en god samtale med en virksomhed, og du sender en opfølgning brev med stavefejl, kan det ødelægge dine chancer for at få ansat. Når du skriver dit brev, forklare hvordan du lærte af virksomheden og hvorfor du er interesseret i at arbejde for dem. Du bør også forklare, hvilken type stilling du er interesseret i.

Den næste ting du skal gøre er at vise dine kvalifikationer til opgaven. Det er bedst at skrive to kraftfulde sætninger forklarer, hvorfor du har de nødvendige færdigheder til at udføre det job, du er interesseret i. Efter dette vil du ønsker at lade den potentielle arbejdsgiver ved, at dit CV er vedlagt. Det er også vigtigt at sørge for du er ikke slut bogstavet forkert. Mange mennesker begår fejlen at give deres antal og beder den potentielle arbejdsgiver at kalde dem, hvis de er interesseret.

En bedre måde at afslutte brevet er ved at give den potentielle arbejdsgiver dit nummer og informere dem om, at du vil kalde dem. Hvad dette betyder er at fortælle arbejdsgiveren du er vedholdende, og vil tage initiativ. Det siger du vil fortsætte med at kontakte dem, indtil du får et svar. Dette er slags indtryk du ønsker at gøre.

Leave a Reply