Den nye æra i film abonnementsafgift

Jeg husker mange år siden, da folk sagde at film var en saga blot, at folk ville blive underholdt med internet og videospil. Nå, ikke så! Faktisk filmbranchen (herunder film abonnementsafgift) er big business og det er ikke sandsynligt, at gå væk når som helst snart.

Lad os tage et kig på to “500 pund guerillaen” i filmen udlejningsforretning: Netflix og Blockbuster. Vi har en kort beskrivelse af de programmer, der er skitseret her:

Netflix lanceret sin online film abonnementsafgift service i 1999 og i øjeblikket har mere end 3.000.000 kunder.

Med Netflix kan du leje så mange film fra komfort i dit hjem og få dem leveret til din dør i ca. 1 arbejdsdag via US Mail. Der er ingen sene gebyrer og ingen forfaldsdatoer, og forsendelse er gratis begge veje. Planer spænder fra 9,99 dollar-$17,99 plus eventuel gældende skat. Når du er færdig med at se en film, blot sætte det i sin forudbetalte kuvert og mail det tilbage til dem. Når de har modtaget det, vil de sende dig en anden film.

De har et bredt udvalg af film – alt fra klassikere til nye udgivelser, med 40.000 titler. Deres websted er tilgængelig 24 timer i døgnet og gør at finde film, enkel og praktisk. Nye kunder kan prøve det gratis i to uger. Du kan annullere dit medlemskab når som helst med ingen afbestillingsgebyrer.

Blockbuster har nu en meget lignende online mail levering film leje program. Deres program startede i marts 2005, og de har en online filmbibliotek med mere end 30.000 titler. Deres månedlige gebyr er $14,99 (plus gældende skatter) for et ubegrænset antal af film. Du kan have op til tre ud ad gangen. Aflever dem i en frankeret kuvert og du vil modtage andre, at du har valgt. Også som medlem af hver måned, Blockbuster giver dig to ecoupons gratis i butikken film eller spil udlejning. Du kan annullere når som helst. De har også et gratis prøvemedlemskab.

Op-side af disse online, mail levering Biludlejning programmer er der er ingen grund datoer eller sent gebyrer, du ikke behøver at gå ind i butikken og der er flere tilgængelige valg end butikkerne bære. Ulempen er, at du nødt til at vente til levering i mail.

Besøg dem online og gøre dit valg. I virkeligheden, hvorfor ikke prøve den gratis prøveperiode på dem begge. Derefter kan du foretage en intelligent valg. Og valg er en god ting.


Leave a Reply