En gave af syne: visuel Perception behandling af autistiske børn

Autisme påvirker hvert barn forskelligt, så det er svært at finde de nøjagtige behandlinger dit barn har behov for at håndtere hans eller hendes symptomer. Én ting, at virkningerne nogle autistiske børn (dog ikke alle) er problemer med visuelle perception. Ved hjælp af nogle standardiserede metoder til at forbedre visuel perception, kan du give dit barn mulighed for at se verden mere klart, at gøre læring og forståelse nemmere og eventuelt begrænse nogle adfærdsmæssige problemer samt.

Autistiske børn har primært problemer med sensoriske overbelastning og forvrængning. Disse er nogle af de samme problemer mange mennesker ikke lider af sygdommen udvikler, og så mange behandlingsmuligheder er blevet tilgængelige. Personer med autisme finde ofte, dog at de sensoriske overbelastning af verden på grund af lys, farver, kontrast, figurer og mønstre, er for meget at håndtere, forårsager dem til at handle ud eller lukke ned i almindelighed. Dette er undertiden en genetisk sygdom, der er simpelthen forbedret af autisme, så hvis barnets forældre har problemer med læsning eller har været ellers behandlet for visuel indsigtsfulde problemer, er der en god chance for, at barnet har brug for hjælp så godt.

Irene metode er en effektiv måde at behandle visuelle perception lidelser. Denne metode bruger farve til at skabe et mere harmoniseret verden. Du måske har hørt om disse metoder, hvis nogen har nogensinde foreslog at bruge en farve filter over side når læsning at læse bedre og hurtigere. Denne metode har vist sig for at arbejde, og hvis din autistiske barn på modenhedsniveau af læsning, kan du prøve disse farve filtre for at se om der er en forskel i hastighed og forståelse. Det er imidlertid mere sandsynligt, at dit autistiske barn vil drage fordel af farvefiltre i løbet af hele dagen, ikke bare når man læser. Specielle briller er foretaget ved hjælp af farvede linser til at erobre dette problem. Ikke ethvert barn reagerer på samme måde for hver farve, så det er en proces med trial and error at finde ud af hvilken farve er den ene blokering skadelige lyset. Du kan også vælge at bruge farvede pærer i dit hjem til at hjælpe autister med deres problemer, visuel perception.

Denne metode hovedsagelig hjælper børn i 4 områder: dybdesyn, social interaktion, læring og fysiske velvære. Farverne hjælpe barnet til at afgøre, hvor langt han eller hun er fra et objekt, og verden bliver mere tredimensionale, hjælpende dybdesyn. Social interaktion forbedrer også fordi barnet føler sig som om han eller hun er i en roligere verden og kan tydeligere Se og fortolke ansigtsudtryk. Farverne, der gør det muligt at lære, især når man læser, og samlet set barnet vil føle sig bedre, fordi det hjælper med at reducere hovedpine og svimmelhed. Ved at teste denne teknik og andre til at hjælpe visuel perception problemer, kan du hjælpe dit barn bedre håndtere verden og hans eller hendes autisme.


Leave a Reply