Hvad med en skiferie denne Singles Day?

Selvom sommeren er over os, så er det ingen skade til at planlægge lidt i forvejen, hvis du er en af de mange danskere der elsker at stå på ski om vinteren. Den gode nyhed er, at der nu findes en dag, hvor man kan finde den perfekte skiferie til absolut laveste pris. Denne dag hedder Singles Day, og afholdes altid den 11. november.

En hyldest til singlerne

Singles Day er en årlig handelsdag, der stammer fra Kina, og har til hensigt at fejre alle singlerne derude. Singles Day er først og fremmest en dag, hvor disse mennesker opfordres til at forkæle sig selv, og er sammensat af en lang række tilbud indenfor en bred vifte af produktkategorier. Singles Day har siden dens stiftelse i 2009 nydt en enorm stigning i popularitet, og kan i dag prale af at være den allerstørste handelsdag i hele verden. Singles Day har været en fast bestanddel af den danske handelskalender siden 2017, og er efterhånden ved at blive en seriøs udfordrer til den utroligt populære Black Friday. Dette skyldes b.la. ikke mindst nyhedsværdien af Singles Day, men man tager dog fejl, hvis man tror dette er den eneste årsag. Singles Day er derudover også sammensat en smule anderledes end f.eks. Black Friday, idet der er et større fokus på luksusvarer (kvalitet over kvantitet), samt har et koncept som langt flere mennesker kan relatere til. Typisk vil de mange tilbud på denne dag være fysiske objekter, såsom elektronik, modetøj eller f.eks. køkkenudstyr; men vidste du, at der faktisk findes rigtig mange rejsebureauer, der specialiserer sig i skirejser, nu også ønsker sig en bid af kagen.

Find den bedste skirejse på Singles Day

Hvad enten du rent faktisk er single eller familiefar, så vil du med lidt fodarbejde kunne finde en billig skirejse i forbindelse med Singles Day. Mange af de populære rejsemål, såsom Østrig, Schweiz eller Norge vil nemlig kunne bestilles til en rigtig god pris. Et godt tip er, at du ikke skal lade dig begrænse af geografien, og udelukkende bruge danske rejsebureauer. I stedet bør du finkæmme internettet for gode tilbud, så du altid er sikker på at finde den bedste deal til den bedste pris. hvis du vælger denne strategi, så skal du dog huske ikke at falde for det første og bedste tilbud. Prøv i stedet at lave lidt research i forbindelse med rejsebureauet, så du er sikker på du ikke bliver snydt. Læs f.eks. anmeldelser fra andre kunder for effektivt, at skille bukkene fra fårene. Når dette så er sagt, så kan du også vælge udelukkende at bruge en dansk forhandler til din Singles Day skiferie, idet du på mange måder er langt mere sikret som forbruger (også med hensyn til reklamationer).


Comments are closed