Kongen blandt horoskoper

Den mest magtfulde soltegn, Leo, er længe anset for at være en egoistisk tegn, der udstråler arrogance og pompousness. Ikke overraskende, er Leo som en zodiac, den mest dominerende, kreativ og udadvendt af alle tegnene i horoskoper. I storhed af måde, pragt af bærende og storsind af personlighed er Leo monark blandt mennesker som løven er kongen af rovdyr. Så mange som tegn på horoskoper er, Leo karakter har komplicerede facetter under disse fejer bemærkninger.

Leos er naturlige og instinktiv ledere. De er ledere i støtte eller i oprør af status quo. Leos følger normalt politik, underholdning, kunst eller nogen karriere, der sætter dem i rampelyset og giver dem magt til at påvirke andre mennesker. De er mest effektive, hvis man holder en position af kommandoen. De er effektive ledere, fordi de ved præcis hvilken vej de ønsker at forfølge, og hvordan man kan opnå deres mål. De har også charme og magnetisme til at tiltrække og kommando respekt fra deres jævnaldrende og underordnede. Blandt tegnene på horoskoper er Leos den mest ambitiøse og stædige. Leos behandle tilbageslag som udfordringer at overvinde; de trives på modgangen. Napoleon Bonaparte, Marcel Duchamp, Jackie Kennedy, Coco Chanel, Madonna og Alfred Hitchcock er nogle af deres mest berømte Leos, der triumferede for at opnå succes.

Trods deres majestætiske opførsel, Leos er også idealistisk, human, og velgørende. De favoriserer intelligens, filosofi og forandring. Leos er også stærkt sind; de klamrer sig og udøve deres tro med fuldstændig oprigtighed. Ikke underligt Bonaparte begyndte den franske Revolution, og Duchamp lavet alle tror, at et toilet er et kunstværk. Men Leos er ikke uden fejl, og så store som deres dyder er, deres fejl er også baser end de øvrige medlemmer af horoskoper.

Ekstremt negative Leos er den mest ubehagelige person, der kunne aldrig findes. Leos er givet til stolthed, arrogance og hurtig temperament. Blandt horoskoper er Leos mest magt-sultne.

Leos ville ikke tøve med at bruge List, løgne og svindel for at miskreditere en modstander. Negative Leos er ekstremt egocentrisk med en grådighed for smiger og storhed. De ser andre mennesker som ydmyg væsner, men de bruger deres charme til at manipulere andre til at udføre deres ordrer. Leos er også hedonister, med ubegrænset seksuelt begær og trang til passion. Ekstremt negative Leos er personer bedrestillet alene hvis du kan modstå dem.

Du kan undre sig over, hvordan Leos formået at lykkes i betragtning af alle de overgreb, som de synes at trives. Glem ikke at Leos er drevet enkeltpersoner. De er i stand til at kontrollere og nægter sig selv at nå deres mål. Leos er sjældent så udisciplineret give måde grundigt til en liste af laster. Deres laster og udskejelser er normalt afbalanceret med en medfødt visdom. Blandt tegnene på horoskoper live Leos på en vanskelig balance mellem instinkt og visdom. Dem, der er ramt af laster har også intelligens til bevidst og aktivt overvinde dem. Leos er ikke kaldet konger blandt horoskoper for ingenting.


Leave a Reply